RENDELÉSI ÉS SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Megrendelésed végösszegét utánvéttel, vagy előreutalással fizetheted ki.

Utánvétes fizetési konstrukció esetén átvételkor a csomagautomatánál bankkártyával,vagy a kiszállítás időpontjában a futárnak tudsz fizetni készpénzzel, vagy bankkártyával. 

Amennyiben rendelésed végösszegét banki átutalással/banki befizetéssel egyenlítenéd ki, úgy kérjük, hogy a teljes, szállítási díjjal növelt vételárat utald át/fizesd be a rendeléstől számított 3 munkanapon belül a bankszámlánkra.

A befizetéshez szükséges adatok:

Kedvezményezett neve: Tihanyi Dániel 

Kedvezményezett bankszámlaszáma: 16200010-10095502

Kedvezményezett bankja: MagNet Bank

A neved és a rendelésszámot az átutalás/befizetés “Közlemény” rovatában feltétlenül tüntesd fel.

A kiszállítás csak az után lehetséges, miután a teljes vételár összege megérkezett a kedvezményezett bankszámlájára. Az összeg jóváírása 1-2 munkanapba is telhet.

Az átutalt/befizetett összeg jóváírásáról e-mailben értesítünk (rendelés véglegesítése), majd ezt követően összeállítjuk és elküldjük a rendelésed. 

Amennyiben a megrendelt áru vételára 3 munkanapon belül nem kerül átutalásra/befizetésre, felvesszük Veled a kapcsolatot, hogy tisztázzuk a nem fizetés okát. Ha a kapcsolatfelvétel nem sikerül, a megrendelést töröljük, és erről e-mailben értesítünk.

Szállítási díjak

Házhozszállítás utánvéttel

Szállítási díj: 1699 Ft

FOXPOST automatába küldés utánvéttel

Szállítási díj: 999 Ft

Csomagküldő automaták listája

15.000 Ft végösszegű rendelés felett ingyenes a szállítás.

​​

Teljesítés és elállás

A szállítás várható időtartama a megrendelések véglegesítésétől számított 2-5 munkanap, de maximum 14 munkanap. A szállítás időtartama a közreműködő futárszolgálattól is függhet. 

 

Az ÁSZF elfogadásával a Vásárló tudomásul veszi, hogy a megadott szállítási idő túllépése miatt az Eladó a kártérítési felelősségét kizárja.

A webáruház elállhat a rendelés teljesítésétől, ha a termék nem áll rendelkezésre. Ebben az esetben köteles a Vásárlót e-mailben tájékoztatni.